Care este unitatea de măsură a prostiei?
Sa fie Boc-ul!
Etalonul internaţional ideal de măsurare a prostiei este Boc-ul. De la Boc Emil, prostu cu pretenţii, impostorul sadea si mediocru tipic. Intr-o ţară normală unul ca Boc nu răzbea să ocupe mai mult de un post de lucrător agricol necalificat sau portar la o instituţie. Pe penticostalul pitic Emil Boc care umbla cu curu gol pe la SPA prostimea l-a ales ba parlamentar ba primar. Şi mai rău unu ca Boc a fost şi prim -ministru. E ceva de grotesc?ul celei mai bolnave minţii. Cum sa fie prim ministru unu care nici n-a visat vreodată că va avea izmene de prim ministru? Nici o problemă, poporul român întârziat mintal l-a făcut şi pe dudă Boc prim-ministru. Un occidental era suficient sa-l vadă un minut pe papagalul din Rachiţele şi în secunda doi îl trimitea pe Boc la plimbare, nicidecum sa-l crediteze pentru vreo funcţie înaltă în stat. Realegerea succesivă a lui rahat boc spune mult şi despre prevalenţa şi ariile de răspândire a prostiei româneşti. Oricum capitala sta mai bine de pildă, faţă de o bună parte a Ardealului, cu epicentru prostiei crase cam pe la Cluj, care prin preferinţele pentru Boc nu are cum să treacă nici un test banal de inteligenţă. Ca atare unitatea de măsură a prostiei poate liniştit să fie Boc-ul!
Constatările empirice despre prostia românească sunt evidenţiate şi la nivelul Europei, unde românii sunt tot la coadă şi cu...capul.
http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/se-ridica-poporul-acesta-este-pronosticul-lui-dan-puric-doamne-ajuta/
Ultimii la inteligenţă
Studiul în cauză scoate in relief că românii ăia de nu disting o virgină de o nevirgină, care mănâncă mici, ceafă de porc şi beau bere şi râgie, stau prost cu bibilica, mai grav, când vine vorba de inteligenţa nonverbală, adică aia care nu depinde de cunoştinţe, de diplome, de educaţie şi învăţare. Adică "deşteptăciunea" nedată pe gură!
" Suntem pe ultimele locuri, spune unu Daniel David pe blogul lui de psiholog, şi în ceea ce priveşte Inteligenţa! Inteligenţa evaluată cu Testul RAVEN – unul din cele mai riguroase şi mai utilizate teste de inteligenţă la nivel internaţional – se referă la inteligenţa generală nonverbală (factorul G), adică la aptitudinea (1) de a opera simultan cu mai multe variabile complexe şi cu concepte mai abstracte care facilitează o mai bună rezolvare a situaţiilor cu care ne confruntăm şi (2) de a stoca şi reproduce informaţii". E drept că nici D. David, nu-i chiar aşa răsărit cum le place unora să creadă. Ba dincontră. Dar prostimea nu discerne uşor aparenţele de esenţe şi atunci dă buzna la pomul lăudat cu ...sacul. Dar asta e o altă discuţie mult mai complexă şi mai amplă în care ar trebui comparate atent psihologia de Bucureşti, cu cea de Iaşi, Cluj, Timişoara etc. Despre subiectul acesta, poate altă dată. Totuşi vă las pe voi să ghiciţi care sunt cei mai slab pregătiţi psihologi din ţară.
Pur şi simplu creierul multor compatrioţi este defect şi nu merge deloc bine, plasându-i pe români într-o accentuată involuţie mentală, spre o specie inferioară. Aşa se explică de ce românii ar putea fi veriga lipsă dintre germani şi cimpanzei.
Prostia românilor e confirmata de profesorul Richard Lynn (Universitatea din Ulster), care a făcut un clasament al Europei:
- Locul I, Germania: IQ 107
- Media europeana: IQ 100
- România: IQ 94
- Cimpanzeii: IQ intre 70-95
“Românii e deștepți”? Ha! Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul.
- Incapacitatea de a prevedea viitorul, deși au date clare despre prezent. Angajații Oltchim știau ca uzina lor era pe pierdere, dar nu si-au căutat altceva de lucru: acum sunt șomeri. Traian Băsescu știa ca e criza in Europa si SUA, dar a zis ca “pe noi criza nu ne va atinge”: acum e terminat politic. Azi, USL știe ca România cheltuiește mai mult decât produce, dar crede ca va ramane la putere. Ce-i unește pe Băsescu, pe USL si pe simplii bugetari? Prostia.
- Incapacitatea de a vedea legătura dintre cauza si efect. Sălbaticii din colonii nu înțelegeau legătura intre detunătura puștilor europene si gaura de glonț din piept. Si mureau pe capete. Românii nu înțeleg legătura intre criza de bani a Statului si neplata pensiilor si salariilor. Si vor muri pe capete.
- Incapacitatea de a invata din experiența: cine da de doua ori cu capul de prag, ala e prost. In 23 de ani, românii au dat de 7 ori, la 7 alegeri: dar mulți tot mai spera sa vina un politician “bun, cinstit, cu drag de popor”. Care sa scoată tara din criza, sa facă rost de 35 de miliarde de euro anual pentru pensii si salarii, sa nu fure nici 1 euro – si totul, pe un salariu de 6000 de lei pe luna. Hahaha…
- Optimismul nejustificat. Românii plecați in Spania, Italia, Marea Britanie, sunt cei mai optimiști locuitori ai tarilor respective (sondaj Gfk). Cică au lăsat răul in România si acum nu li se mai poate întâmpla nimic. Spaniolii, italienii si englezii nu sunt la fel de zâmbitori. Faptul ca ramai optimist, deși totul se prabuseste in jur si logic ar fi sa fugi la adăpost, arata ca ai o inteligenta inferioara si inadaptata pentru supraviețuire: fericiți cei săraci cu duhul.
- Simpatia fata de prosti si incompetenți. Mila apare atunci când te imaginezi in locul altcuiva si te gândești ca ti se poate întâmpla ție, ce i se întâmpla lui. Unui om normal nu-i e mila de o piatra, pentru ca isi da seama ca nu poate ajunge niciodată in locul pietrei. Deci mila fata de inadaptații social, arata ca ai fost deja in situația de prost si incompetent: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine ești.
- Gândirea de turma in locul gândirii individuale. Cine nu gândește cu capul lui si se ia după alții, arata ca nu-si poate folosi propriul creier si prefera sa lase altora responsabilitatea deciziilor care-i afectează viața. Argumentul autoritatii (“unde-ai mai văzut tu așa ceva?” sau “daca cumpara Udrea apartamente, cumparam si noi; știe ea ce știe“) este cea mai clara dovada a unui creier subdezvoltat.
- Goana după diplome. 90% dintre români se declara gata sa plătească pentru o diploma de facultate. Însa absolvenții români sunt disprețuiți la angajare, pentru ca sunt analfabeți si incapabilii. Nici măcar Ministerul Educației nu vrea sa mai recunoască diplomele românești. Deci cat de prost sa fii, sa consumi si ani si bani, pe o bucata de carton colorat?
- 40% dintre români citesc prost sau nu știu sa citească.
- 42% dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului. Iar 7% au răspuns ca…nu știu. Total: 49% sălbatici
- http://capitalismpepaine.ro/2013/05/03/multi-dar-prosti/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu